Selecteer een pagina

Sfeer Interieur

Contact

Heeft u een interieurvraag of wilt u kennismaken?

Stuur mij een bericht via het contactformulier of bel me op (0172) – 61 94 09

Nel Verduijn

Nel Verduijn

Contactgegevens

Goudseweg 169
2411 HK Bodegraven
(0172) 61 94 09
info@sfeerinterieur.nl

Nel Verduijn - Sfeer Interieur

Wat is uw interieurvraag?

Nieuwe gordijnen, een vloerkleed of een frisse kleur op de muur. Wat heeft u nodig om een sfeer te creëren waarin u zich echt thuis voelt? Laat mij u helpen om wensen en ideeën concreet te maken. Ook als u nog niet helemaal weet wat u zoekt.

 

Ik kom naar u toe

Voor het beste interieuradvies kom ik naar u toe. Samen bekijken we de ruimte waarin u iets wilt veranderen. We bespreken wat u mooi vindt en wat de mogelijkheden zijn.

Besluit u na onze eerste kennismaking om verder te gaan? Dan maken we afspraken over het vervolg. Na akkoord maak ik een ontwerp voor u en werken we stap voor stap toe naar het eindresultaat.

Tot ziens,
Nel Verduyn

Contactformulier

7 + 3 =

Over Sfeer Interieur

Sfeer Interieur helpt u bij het maken van de juiste keuzes voor uw interieur. Hierdoor kunt u wonen en werken zoals u dat graag wilt. Naast persoonlijk interieuradvies kunt u ook op ons rekenen voor het ontwerp en de realisatie van uw interieurproject.

Interieuradvies aan de keukentafel

Voor persoonlijk interieuradvies kom ik naar u toe. Samen bespreken we uw wensen en ideeën en bekijken we de ruimte waarin u iets wilt veranderen. Neem contact met mij op om een afspraak te maken.

Adres

Goudseweg 169
2411 HK Bodegraven

Telefoon

(0172) 61 94 09

Volg Sfeer Interieur