Bent u op zoek naar een nieuwe vloer?

Onze pluspunten

  • Advies, levering én onderhoud van uw parketvloer
  • Collectie met hoogwaardige laminaatvloeren (waaronder Meister)
  • Ook voor zachte vloerbedekking, kurk, PVC en milieuvriendelijke kunststof
  • Schuren en afwerken van uw parketvloer in eigen beheer
  • Vrijblijvend beoordelen van uw huidige parketvloer

Jarenlang plezier van uw parketvloer

Een parketvloer is een bijzondere sfeermaker in uw woning of bedrijfsruimte. Sfeer Interieur adviseert u over de aankoop en het juiste onderhoud. Zo heeft u jarenlang plezier van uw vloer.

Heeft u bijzondere wensen? Op het gebied van uitstraling, geluidsdemping en onderhoud bijvoorbeeld? Bekijk samen met Sfeer Interieur welke houtsoorten, patronen en afwerking het best passen bij uw smaak en leefstijl.      

Uw parketvloer laten schuren

Heeft uw parketvloer een opfrisbeurt nodig? Ook voor vakkundig schuren en afwerken kunt u op ons vertrouwen. Wij komen bij u langs om uw vloer te bekijken en uw wensen te bespreken. Werkzaamheden voeren wij uit in eigen beheer.

Uw parketvloer weer als nieuw? Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een afspraak bij u thuis of op kantoor.

Laminaat: keuken & vloerverwarming

Eenvoudig te reinigen, robuust en niet te onderscheiden van een houten vloer. Dat zijn de belangrijkste eigenschappen van Meister Classic laminaatvloeren. Ideaal voor in uw keuken bijvoorbeeld. Meister vloeren hebben een stijlvolle uitstraling en zijn bestand tegen water en vuil.

Lindura lamelparket

Robuuste vloeren met een doorleefde en natuurlijke uitstraling. Dankzij een bijzonder productieproces hebben Lindura vloeren dezelfde krachtige eigenschappen als keramisch materiaal. Hierdoor zijn ze probleemloos te combineren met vloerverwarming.

Scratch no more

Bent u benieuwd welke vloer het best bij uw leefsituatie past? Wij adviseren u graag. Bent u op zoek naar de juiste materialen om uw vloer tegen krassen te beschermen? Ontdek de voordelen van ons nieuwe 'scratch no more' systeem.

Kom langs in onze showroom. Ook als u benieuwd bent wat er mogelijk is op het gebied van houten wanddecoratie (Panelwood).

Sfeer Interieur

Sfeer Interieur helpt u bij het maken van de juiste keuzes voor uw interieur. Hierdoor kunt u wonen en werken zoals u dat graag wilt. Naast persoonlijk interieuradvies kunt u ook op ons rekenen voor het ontwerp en de realisatie van uw interieurproject.

Contact

Molenstraat 29
2471 AA Zwammerdam
(0172) 61 94 09
info@sfeerinterieur.nl