Fam.W.Schildwacht

Onze woonkamer was toe aan een flinke opknapbeurt en omdat we het lastig vonden om van een grote woonkamer toch een knusse kamer te maken, hebben we gezocht naar iemand die ons hierin zou kunnen adviseren.

Via Internet zijn wij terecht gekomen bij Nel van Sfeer Interieur in Zwammerdam. We hebben onze wensen en eisen aan haar voorgelegd en zij heeft aan de hand daarvan een  interieurplan gemaakt. Samen hebben we de diverse kleurstellingen besproken en er uiteindelijk één gekozen. Nadat er gestuct, geverfd, geïsoleerd, behangen en een nieuwe vloer gelegd is,  ziet onze woonkamer er met een nieuwe inrichting  heel mooi, modern, maar toch ook heel gezellig uit.  Zelf hadden we nooit zo’n inrichting kunnen bedenken met de kleuren, dessins en materialen die nu zijn gebruikt.

We genieten elke dag weer van onze nieuwe woonkamer dankzij Nel’s advies en deskundigheid.

Fam.W.Schildwacht.

Sfeer Interieur

Sfeer Interieur helpt u bij het maken van de juiste keuzes voor uw interieur. Hierdoor kunt u wonen en werken zoals u dat graag wilt. Naast persoonlijk interieuradvies kunt u ook op ons rekenen voor het ontwerp en de realisatie van uw interieurproject.

Contact

Goudseweg 169
2411 HK Bodegraven
(0172) 61 94 09
info@sfeerinterieur.nl