Alsapan visgraat laminaat vloer in woonkamer

Sfeer Interieur heeft onlangs deze woonkamer voorzien van een visgraat laminaat vloer van topmerk Alsapan. Deze hoogwaardige laminaatvloer is een goede match voor dit oude huis, waar een aantal van de authentieke elementen nog te zien zijn. Door de toevoeging van moderne elementen is er een strak en hedendaags interieur ontstaan. De perfecte combinatie van oud en nieuw! Ook de klant is zeer tevreden met het eindresultaat.

Alsapan visgraat laminaat

Het visgraat laminaat van fabrikant Alsapan is eigenlijk niet onder te scheiden van een traditionele houten vloer. Dit laminaat kan tegen een stootje en is geschikt voor intensief thuisgebruik, maar kan zelfs zonder problemen worden toegepast in publieke ruimtes als restaurants, scholen en kantoren. Apsapan laminaat is geschikt voor vloerverwarming en is verkrijgbaar in een brede range kleuren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze visgraat vloeren? Neem dan gerust contact met ons op.

Sfeer Interieur

Sfeer Interieur helpt u bij het maken van de juiste keuzes voor uw interieur. Hierdoor kunt u wonen en werken zoals u dat graag wilt. Naast persoonlijk interieuradvies kunt u ook op ons rekenen voor het ontwerp en de realisatie van uw interieurproject.

Contact

Goudseweg 169
2411 HK Bodegraven
(0172) 61 94 09
info@sfeerinterieur.nl