Over Nel Verduyn

Advies, ontwerp & realisatie

Al meer dan 20 jaar helpt Sfeer Interieur u bij het maken van de juiste keuzes voor uw interieur. Samen met u creëren we een sfeervolle ruimte waarin u kunt wonen of werken zoals u dat graag wilt. 

Sfeer Interieur adviseert en vertaalt uw wensen en ideeën in een ontwerp op maat.
Ook de inrichting verzorgen we voor u. Van gordijnen en behang tot bijzondere wandbekleding. Wilt u een deel van uw interieur aanpassen? Wij helpen u graag. Bijvoorbeeld met kleuradviezen.  

Inspiratie en ideeën voor uw interieur

Wat is er mogelijk op basis van uw wensen? Voor het beste advies komen we graag bij u thuis of op kantoor. In onze showroom vindt u een wereld aan materialen, kleuren en dessins.

Sfeer Interieur helpt u met het beantwoorden van al uw vragen op interieurgebied en bij het maken van de juiste keuzes. U bent van harte welkom in onze showroom. Ook om in alle rust inspiratie en ideeën op te doen.

Nel Verduyn

Sfeer Interieur

Sfeer Interieur helpt u bij het maken van de juiste keuzes voor uw interieur. Hierdoor kunt u wonen en werken zoals u dat graag wilt. Naast persoonlijk interieuradvies kunt u ook op ons rekenen voor het ontwerp en de realisatie van uw interieurproject.

Contact

Molenstraat 29
2471 AA Zwammerdam
(0172) 61 94 09
info@sfeerinterieur.nl