Sfeervol interieur met krijtverf van L’Aunthentique

Een beetje extra sfeer in huis is in deze tijd geen overbodige luxe. Waar te beginnen? Bijvoorbeeld met de toevoeging van een nieuw kleurtje, dat maakt al een heel verschil. Gebruik bijvoorbeeld de krijtverf van L’Aunthentique. Deze verfsoort heeft een fluweelachtige en authentieke uitstraling. Ideaal voor het creëren van moderne look die ook iets warms en gezelligs heeft. Deze hoogwaardige krijtverf is verkrijgbaar in een brede range kleuren (op de foto zien we de variant 21 Noordzee) en is zowel op muren als op meubelen te gebruiken.

L’Aunthentique is een Nederlands merk en heeft naast krijtverf ook ander soorten verf als kalk- en betonlook verf. De hoogwaardige producten van dit merk zijn eigenzinnig en lenen zich prima voor het maken van een rustige en moderne sfeer in het interieur.

Kan uw interieur ook wel extra kleur gebruiken? Kom dan voor voorbeelden en advies eens langs in onze showroom in Zwammerdam. Die is open op vrijdag en zaterdag. Bent u op zoek naar een stylist die uw hele interieur vakkundig onder handen neemt? Ook dan staat Sfeer Interieur voor u klaar. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Sfeer Interieur

Sfeer Interieur helpt u bij het maken van de juiste keuzes voor uw interieur. Hierdoor kunt u wonen en werken zoals u dat graag wilt. Naast persoonlijk interieuradvies kunt u ook op ons rekenen voor het ontwerp en de realisatie van uw interieurproject.

Contact

Goudseweg 169
2411 HK Bodegraven
(0172) 61 94 09
info@sfeerinterieur.nl