Inloopmatten / schoonloopmatten

Het is herfst, dus buiten is het nat en de straten liggen vol met bladeren. Om te voorkomen dat alle nattigheid en vuil op de schone vloer terechtkomt, is een goede inloopmat (schoonloopmat) geen overbodige luxe. Gelukkig is er een brede keuze in inloopmatten, van een basic variant voor thuis tot een zeer luxe variant voor bijvoorbeeld de entree van een hotel. 

De inloopmatten van Forbo zijn zeker een aanrader. Dit merk is al meer dan vijftig jaar actief in het maken van entreematten en staat bekend om de hoge kwaliteit. Ze scoren in tests altijd zeer goed in vochtopname, het stoppen van vuil en duurzaamheid. De matten worden dan ook geleverd met vijf jaar garantie. Tevens zijn de inloopmatten verkrijgbaar in een brede range kleuren en motieven, zodat er voor elke situatie een passende mat te vinden is. 

Meer weten over de juiste inloopmat voor uw woning, bedrijf of instelling? Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Of kom langs in onze showroom in Zwammerdam, die is geopend op vrijdagen en zaterdagen.

Sfeer Interieur

Sfeer Interieur helpt u bij het maken van de juiste keuzes voor uw interieur. Hierdoor kunt u wonen en werken zoals u dat graag wilt. Naast persoonlijk interieuradvies kunt u ook op ons rekenen voor het ontwerp en de realisatie van uw interieurproject.

Contact

Goudseweg 169
2411 HK Bodegraven
(0172) 61 94 09
info@sfeerinterieur.nl