Over Nel Verduyn

Over Nel Verduyn

Hoe wilt u wonen en werken en welk interieur past hierbij? U weet wat u mooi vindt maar de juiste keuzes maken is best lastig. U wilt zeker weten dat u niets over het hoofd ziet. Dit is precies waar ik voor kan zorgen.

Al meer dan 25 jaar help ik ondernemers en particulieren om een warme sfeer te creëren. Interieurstoffen en raambekleding zijn twee van mijn specialiteiten. Met een interieurontwerp stem ik alle elementen op elkaar af en krijgt u een goed idee van de mogelijkheden.

Interieuradvies bij u thuis

Om u zo goed mogelijk te helpen kom ik naar u toe. Samen bekijken we de ruimte die u onder handen wilt nemen en bespreken we de mogelijkheden. Na akkoord ga ik aan de slag met een ontwerp.

Hakt u de knoop door en gaat u aan de slag met uw interieur? Laat mij u helpen om stap voor stap uw wensen en ideeën vorm te geven. Neem contact met mij voor meer informatie.  

Tot ziens,
Nel Verduyn

Sfeer Interieur

Sfeer Interieur helpt u bij het maken van de juiste keuzes voor uw interieur. Hierdoor kunt u wonen en werken zoals u dat graag wilt. Naast persoonlijk interieuradvies kunt u ook op ons rekenen voor het ontwerp en de realisatie van uw interieurproject.

Contact

Goudseweg 169
2411 HK Bodegraven
(0172) 61 94 09
info@sfeerinterieur.nl