Nieuw interieur voor uw bedrijf

Interieur schets & kleurgebruik

Wat wilt u uitstralen?

Ook met uw bedrijfsinterieur kunt u laten zien waar u als organisatie voor staat. Een belangrijke afweging bij de keuzes die u maakt. Maar u wilt ook een fijne werkomgeving creëren die niet teveel onderhoud vraagt. Gelukkig kan het allebei.

Ik laat u graag zien wat er mogelijk is. Wilt u meer informatie over mijn werkwijze? Bekijk dan mijn stappenplan.

Uitstraling en beleving

Kleur, stijl en sfeer zorgen voor beleving.

Die bepaalt voor een groot deel hoe medewerkers hun werkplek ervaren en wat de eerste indruk is van bezoekers.

Ook daarom besteed ik veel aandacht aan de gewenste uitstraling van uw bedrijfsinterieur.

Daglicht en raambekleding

In veel kantoorruimtes hangt er niets voor de ramen. Natuurlijk wilt u zoveel mogelijk van het daglicht profiteren maar een ‘vissenkomeffect’ is niet prettig. Met de juiste raambekleding zorgt u voor een warme sfeer, betere akoestiek en voldoende daglicht.

Vloerbedekking die tegen een stootje kan

Door de wieltjes van bureaustoelen en vaste looproutes heeft de vloerbedekking in uw kantoor veel te verduren. Slijtvastheid is daarom een belangrijk aandachtspunt. Welke uitvoering kiest u? Het aanbod is enorm.

Laat mij u adviseren over bijvoorbeeld projecttapijt of PVC-vloerbedekking. Benieuwd naar mijn werk? Ga dan naar projecten.

Afspraak maken?

Gaat u ook voor een goede mix van praktisch, comfortabel en sfeervol voor uw bedrijfsinterieur? Ik kom graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met mij op voor een afspraak.

Sfeer Interieur

Sfeer Interieur helpt u bij het maken van de juiste keuzes voor uw interieur. Hierdoor kunt u wonen en werken zoals u dat graag wilt. Naast persoonlijk interieuradvies kunt u ook op ons rekenen voor het ontwerp en de realisatie van uw interieurproject.

Contact

Goudseweg 169
2411 HK Bodegraven
(0172) 61 94 09
info@sfeerinterieur.nl