Stap voor stap wonen en werken zoals u wilt

Interieur schets & kleurgebruik

Stap voor stap wonen en werken zoals u wilt

Zoekt u hulp om uw interieurwensen te realiseren?

Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. In een aantal stappen werken we samen toe naar de uitstraling en de sfeer die u in
gedachten heeft.

Stap 1: Kennismaking - Wat vindt u mooi en wat is er mogelijk?

Wat zijn uw wensen en wat is er mogelijk in de ruimte die u aan wilt pakken? Om dit goed in kaart te brengen kom ik bij u langs. Voor het eerste uur neem ik de kosten voor mijn rekening. Binnen een straal van 50km rond Alphen aan den Rijn bereken ik geen reiskosten. U bent ook van harte welkom in mijn showroom in Zwammerdam om alvast ideeën en inspiratie op te doen. Neem contact op voor een afspraak.

Stap 2: Opdrachtbevestiging - Gaan we met elkaar in zee?

Wat zijn uw wensen en wat is er mogelijk in de ruimte die u aan wilt pakken? Om dit goed in kaart te brengen kom ik bij u langs. Voor het eerste uur neem ik de kosten voor mijn rekening.

Binnen een straal van 50km rond Alphen aan den Rijn bereken ik geen reiskosten. U bent ook van harte welkom in mijn showroom in Zwammerdam om alvast ideeën en inspiratie op te doen. Neem contact op voor een afspraak.

Stap 3: Uitgewerkt interieurplan - Hoe ziet uw ruimte er straks uit?

Het uitgewerkte interieurplan geeft een impressie van de nieuwe situatie. Met onder meer 2D- schetsen van de (nieuwe) indeling en stalen van geschikte materialen. Ook een eenvoudige 3D-weergave die we samen kunnen bewerken is mogelijk.

Op verzoek breid ik het interieurplan uit met gedetailleerde 3D-impressies, een professioneel lichtplan of realistische filmpjes (virtual reality). Hier maken we aparte afspraken over.

2D schets

Image

3D schets

Image

Stap 4: Realisatie - Wat ik verder nog voor u kan doen?

Ook voor het realiseren van uw interieurplan kunt u een beroep op mij doen. Interieurstoffen en raambekleding verzorg ik voor u van A tot Z. Voor overige materialen zoals harde en zachte vloerbedekking vraag ik offertes voor u op bij vertrouwde relaties. U bepaalt zelf wat ik u uit handen neem. Afspraken over aankoop en levering maakt u direct met de leverancier.

Heeft u vragen over mijn werkwijze of wilt u een afspraak maken bij u thuis? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Sfeer Interieur

Sfeer Interieur helpt u bij het maken van de juiste keuzes voor uw interieur. Hierdoor kunt u wonen en werken zoals u dat graag wilt. Naast persoonlijk interieuradvies kunt u ook op ons rekenen voor het ontwerp en de realisatie van uw interieurproject.

Contact

Goudseweg 169
2411 HK Bodegraven
(0172) 61 94 09
info@sfeerinterieur.nl