Interieurontwerp - Creëer het interieur dat bij u past

Interieur schets & kleurgebruik

Hoe wilt u thuis komen?

Uw huis is een plek om te leven en mooie herinneringen te maken. Welk interieur past hierbij? Natuurlijk is dit voor iedereen anders. Ik help u om een warme sfeer te creëren waarin u zich prettig voelt. Zodat u een huis heeft waar u thuis kunt komen. Wilt u voorbeelden zien van mijn werk? Ga dan naar projecten.

Oog voor het totaalplaatje

Om een goed interieuradvies te geven kijk ik

onder meer naar de volgende zaken:

  • Welke sfeer en stijl spreken u aan?
  • Wat is belangrijk met het oog op uw persoonlijke omstandigheden?
  • Wat zijn de technische mogelijkheden in uw ruimte?
  • Hoe zit het met onderhoud?

Maak de juiste keuzes

Hoe beter we uw wensen in kaart brengen, hoe gerichter u keuzes kunt maken en hoe meer u straks van het eindresultaat geniet. Daarom kom ik altijd naar u toe voor een eerste kennismaking.

Bent u benieuwd naar mijn werkwijze? Klik hier om te lezen hoe we stap voor stap toewerken naar het interieur dat bij u past.

Afspraak maken?

Welke interieurwensen wilt u binnenkort realiseren? Ik kom graag bij u langs om uw ideeën te bespreken en de mogelijkheden te bekijken. Neem contact met mij op om een afspraak te maken.

Sfeer Interieur

Sfeer Interieur helpt u bij het maken van de juiste keuzes voor uw interieur. Hierdoor kunt u wonen en werken zoals u dat graag wilt. Naast persoonlijk interieuradvies kunt u ook op ons rekenen voor het ontwerp en de realisatie van uw interieurproject.

Contact

Goudseweg 169
2411 HK Bodegraven
(0172) 61 94 09
info@sfeerinterieur.nl