Bent u op zoek naar een nieuwe vloer?

Onze pluspunten

  • Deskundig advies over de aanschaf van uw parketvloer
  • Uitgebreide kennis van de eigenschappen van laminaatvloeren
  • Ook voor zachte vloerbedekking, kurk, PVC en milieuvriendelijke kunststof
  • Aanvragen van offertes en stalen voor uw project
  • Netwerk van vertrouwde leveranciers

Uw parketvloer als sfeermaker

Een parketvloer is een echte sfeermaker in uw woning of bedrijfsruimte. Er valt veel te kiezen en goed advies is daarom belangrijk. In overleg vraag ik stalen en offertes voor u aan. Over de aanschaf en levering maakt u afspraken met de leverancier zelf.

Heeft u bijzondere wensen op het gebied van uitstraling, geluidsdemping en onderhoud bijvoorbeeld? Samen met u bekijk ik welke houtsoorten, patronen en afwerking het best passen bij uw smaak en leefstijl.     

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vloer? Wilt u zeker weten dat uw nieuwe vloer straks goed bij uw interieur past? Laat mij u helpen om de juiste keuzes te maken. Neem contact op met uw vragen of maak een afspraak.

Nieuwe vloer? Dit zijn onze tips

Uit ervaring weet ik welke merken een aanwinst zijn voor uw interieur en garant staan voor service en kwaliteit

Easylox

Deze populaire visgraatvloer bestaat uit houten delen die u bevestigt met een eenvoudige klikverbinding. Er is geen verschil tussen een linker- en rechterdeel.

Meister

Vloeren van dit Duitse merk zijn stijlvol, robuust en niet te onderscheiden van houten vloeren. De vloeren zijn bestand tegen vuil en water. Wilt u laminaat combineren met vloerverwarming? Overweeg dan Lindura lamelparket van Meister.

PVC

Vloeren van PVC zijn onder meer geschikt voor ruimtes die zeer intensief gebruikt worden. Ik adviseer u graag over producten van Mflor en Projectfloors.

Meer weten?

Bent u benieuwd welke vloer het best bij uw leefsituatie past? Ik kom bij u langs voor persoonlijk advies. Neem contact met mij op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Sfeer Interieur

Sfeer Interieur helpt u bij het maken van de juiste keuzes voor uw interieur. Hierdoor kunt u wonen en werken zoals u dat graag wilt. Naast persoonlijk interieuradvies kunt u ook op ons rekenen voor het ontwerp en de realisatie van uw interieurproject.

Contact

Goudseweg 169
2411 HK Bodegraven
(0172) 61 94 09
info@sfeerinterieur.nl