Bent u op zoek naar behang?

Onze pluspunten

  • Vaste collectie met kwaliteitsmerken
  • Ruime keuze in exclusieve dessins
  • Thuis in bijzondere wanddecoratie
  • Hét adres voor uw houten wandpanelen

Maak een statement met behang

Mooi behang maakt uw interieur helemaal af. En behang is bij uitstek geschikt om uw smaak en stijl te accentueren. Daarom biedt Sfeer Interieur een ruime keuze aan kwaliteitsmerken. Wilt u rustig oriënteren of op een later moment bijbestellen? Onze collectie is zeer constant. Het behang van uw keuze is dan ook langere tijd verkrijgbaar.

Behangpanelen

U kunt ervoor kiezen om uw wanden kamerbreed te behangen met hetzelfde dessin. Maar wat dacht u van een mix van patronen of kleuren? En wilt u wel behang maar niet op uw muur? Dan kunnen wij voor u een paneel vervaardigen met het behang van uw keuze. Zo kunt u moeiteloos variëren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw woon- of bedrijfsruimte? Of wilt u inspiratie en ideeën opdoen? Kom dan naar onze showroom om uw vragen te stellen en om onze collectie te bekijken.


PanelWood: bijzondere wanddecoratie van hout

Wanddecoratie van een heel ander kaliber is gemaakt van hout. Doorleefd en chic. Met 3D-effect of in een gladde uitvoering. Wat u ook kiest, woodpanels geven een bijzondere uitstraling aan uw ruimte. Bekleed een hele muur of breng een bijzonder accent aan in uw interieur.

Een wand met een uitsparing voor uw flatscreen televisie. Of een sfeervolle eyecatcher in uw restaurant of wachtruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos als het om PanelWood gaat.

Verschillende houtsoorten en kleuren 

PanelWood is beschikbaar in verschillende houtsoorten en kleuren. Wat dacht u van een strakke en stoere uitvoering in jeansblauw? Met houten wanddecoratie haalt u echt iets bijzonders in huis. PanelWood verkrijgbaar vanaf ca € 55,- per m2. Bekijk de mogelijkheden.

Bent u liefhebber van hout in uw interieur? Kijk dan ook eens naar ons aanbod van laminaat en parket. Wij adviseren u graag over de aanschaf en het onderhoud van een houten vloer die tegen eens stootje kan.

U bent van harte welkom in onze showroom met al uw interieurvragen

Sfeer Interieur

Sfeer Interieur helpt u bij het maken van de juiste keuzes voor uw interieur. Hierdoor kunt u wonen en werken zoals u dat graag wilt. Naast persoonlijk interieuradvies kunt u ook op ons rekenen voor het ontwerp en de realisatie van uw interieurproject.

Contact

Goudseweg 169
2411 HK Bodegraven
(0172) 61 94 09
info@sfeerinterieur.nl